Met Santova voordelig verzenden bij ParcelParcel

In samenwerking met onze strategische partner ParcelParcel biedt Santova een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk platform aan voor al uw Europese en Internationale enveloppen, pakketen en luchtvracht zendingen.

Parcel Parcel heeft exclusieve contracten met bekende vervoerders zoals Fedex, DHL, TNT, DPD en Skynet, waardoor u altijd verzekerd bent van meerdere keuze mogelijkheden en de beste tarieven.

Met een goed werkend platform, een customer service die telefonisch als zowel via de chat zeer eenvoudig te bereiken is, beoordelen veel van onze klanten ons Express product als zeer positief.

Internationale zendingen

Heeft u regelmatig samples en of luchtvracht zendingen die internationaal geleverd of afgehaald dienen te worden?

Of dit nu een pakket is met samples, meerdere pakketten of zelfs een luchtvracht zending, gebruik dit verzendplatform om onze zeer competitieve tarieven te vergelijken met uw huidige aanbieders.

Kiest u liever op basis van kwaliteit of bent u meer geïnteresseerd in goedkopere tarieven met een iets langere doorlooptijd?

Probeer ons platform eens vrijblijvend en ervaar het verschil!

Keuze uit bekende vervoerders zoals

DPD logo

Eenvoudig en voordelig wereldwijd verzenden

Registreer nu en maak gebruik van onze speciale Santova tarieven

Registreer nu en maak gebruik van onze speciale Santova tarieven en ontvang een eenmalige extra kortingscode van 10% bij uw eerste boeking!

CONTACT SANTOVA LOGISTICS