Santova Logistics NetherlandsSantova Logistics Nederland B.V.

Santova Logistics werkt wereldwijd met een team van specialisten om voor u de meest efficiënte vervoersoplossingen te vinden.

We hebben veel belangrijke strategische allianties met vervoerders en partners ontwikkeld om ervoor te zorgen dat we de meest concurrerende tarieven in de branche kunnen bieden, inclusief capaciteitsgaranties.

Onze medewerkers zijn ervaren en hebben de vereiste kennis om u de persoonlijke en hoogwaardige kwaliteit en service te bieden die nodig is gedurende het gehele verzendproces. Import, export, cross-trade en projectlading: Santova Logistics biedt u een compleet logistieke oplossing.

Met uw persoonlijke account in ons innovatieve product Tradenav kunt u toegang krijgen tot alle verzendinformatie en documentatie, inclusief uw orderportefeuille en KPI-rapporten.

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte aanvragen? Onze experts staan klaar om u te helpen! Neem contact met ons op en wij vinden de juiste oplossing voor uw behoeften.

Santova is genoteerd aan de Zuid-Afrikaanse effectenbeurs met kantoren in Zuid-Afrika, Mauritius, Australië, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Noord Amerika, Hong Kong, China, Singapore en Vietnam.

NEEM CONTACT OP

Als u vragen heeft over onze internationale producten, neem dan contact met ons om uw behoeften te bespreken.