GROEP PROFIEL

Santova is een gespecialiseerd bedrijf voor internationale handelsoplossingen dat genoteerd staat aan de Zuid-Afrikaanse effectenbeurs met kantoren in Zuid-Afrika, Mauritius, Australië, Duitsland, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Hong Kong, Singapore en het vasteland van China.

De strategie van Santova is om voortdurend te ontwikkelen en te investeren om zich uiteindelijk te kunnen onderscheiden van zijn concurrenten. Dit wordt bereikt door onze klanten in staat te stellen concurrentievoordeel te behalen via multidimensionale, innovatieve supply chain-oplossingen.

Omdat bedrijven hun producten wereldwijd inkopen en distribueren zijn er geavanceerde operationele en logistieke oplossingen nodig. Door extreem klantgericht te zijn in haar aanpak, kan Santova profiteren van haar internationale kantoren, systemen en processen en gebruik maken van een grenzeloze en geïntegreerde wereldeconomie die wordt aangedreven door globalisering en technologische vooruitgang.

Internationaal – Grensoverschrijdend – Handelsoplossingen

Supply Chain Oplossingen

We ontwerpen, beheren en bewaken de integratie en het beheer van kennis en de nauw verweven activiteiten in de toeleveringsketen. Bovendien stemmen we uw bedrijfsstrategie af op een optimale toeleveringsketen met als doel om onszelf te differentiëren van onze concurrenten.

Business Intelligence

Dankzij onze informatiesystemen versterkt Santova organisaties door data uit de toeleveringsketen transparant te maken, waarmee diezelfde toeleveringsketen kan worden geoptimaliseerd. Onze ‘virtuele’ klantgerichte informatiesystemen voorzien in klantspecifieke wensen en kunnen worden gekoppeld aan de interne systemen van de klant. Met als resultaat een global end-to-end voorraad / orderbeheer en een koppeling van data die veel meer biedt dan een ’typische’ track en trace-service.

Logistieke diensten

Het plannen, coördineren van de implementatie en het controleren van de efficiënte, effectieve doorstroming en opslag van goederen, diensten en gerelateerde informatie tussen het punt van herkomst en het punt van consumptie om aan de behoeften van de klant te voldoen.

Inkoopbeheer van goederen, diensten en of werkzaamheden

Op verzoek van onze klanten bieden wij, in samenwerking met externe partners, ondersteuning bij het vinden en inkopen van goederen en of diensten. We zetten ons altijd in om de hoogste kwaliteit en het gewenste aantal tegen de laagste kosten op het juiste moment op de juiste plaats te brengen.

Snelle of tijdgevoelige koeriersdiensten

Onze uniek klantgerichte koerierdiensten staan garant voor bezorging van deur tot deur. Daarbij verzorgen we alle formaliteiten die bij grensoverschrijdende leveringen horen.

Financiële diensten

Onze risico-oplossingen (kortdurende verzekeringsoplossingen) variëren van captives, afspraken voor winstdeling, risico overdracht en risicobeheer tot financiering voor eigen verzekeringen. We bieden commerciële, binnenlandse, maritieme en gestructureerde specialistische eenmalige verzekeringsproducten.

Onderscheidend vermogen

 • In-House Supply Chain specialisten die:
  • Klanten toegang verlenen tot oplossingen en systemen van wereldklasse
  • Voor klanten een grote meerwaarde creëren door het optimaliseren van de toeleveringsketen
  • Ook zorgen voor een hoge mate van klantbehoud en loyaliteit
 • Virtueel voorraad beheer, slimme technologie- en management informatiesystemen:
  • Koppeling met klantsystemen om een naadloze en accurate informatiestroom te garanderen
  • Biedt klanten online controle, zichtbaarheid en accurate real-time informatie
  • Zorgt voor een hoog niveau van klantenbehoud door een proactieve rol te spelen bij het helpen van klanten bij het beheren van hun supply chains
 • Een intelligente gedifferentieerde logistieke strategie die:
  • Uniek is met een klantgerichte systeem-, proces- en operationele integratie
  • Verantwoordelijkheid neemt voor de gehele toeleveringsketen, van leverancier tot aan het verbruik van de consument
  • Afgestemd is op uw voorkeuren voor een optimale flexibiliteit
 • Een internationale infrastructuur die voorziet in:
  • Internationale end-to-end supply chain oplossingen voor klanten hun belangrijkste handelsroutes
  • Lokale vertegenwoordiging in de belangrijkste handelcentra, waardoor naadloze oplossingen mogelijk zijn en verantwoordelijkheid en korte reactietijden worden gegarandeerd.
  • Geografische en multicurrency diversificatie die de variabiliteit van lokale valuta afschermt
  • Het vermogen om tegen concurrerende tarieven de service en logistieke kosten aan beide kanten van de supply chain te optimaliseren.

Waarde voorstel

Marktleiderschap is niet zozeer meer gericht op het maken van gestandaardiseerde producten, het gaat tegenwoordig om de toepassing van de juiste middelen op de meest effectieve manier om producten te produceren die de eisen van de klant overtreffen.

NEEM CONTACT OP

Als u vragen heeft over onze internationale producten, neem dan contact met ons om uw behoeften te bespreken.